park070
Logo Logo

Waar ligt Park070?

Park070 ligt direct aan stadspark ’t Loo in Voorburg, precies tussen het centrum van Den Haag en Leidschendam-Voorburg in. Dat betekent dat er veel groen in de omgeving is, maar ook dat je binnen een kwartier naar het Binnenhof fietst en in nog een kwartiertje extra op het Scheveningse strand staat. Metrostation Voorburg ’t Loo en de treinstations Mariahoeve en Laan van NOI liggen op loopafstand en met de auto ben je zo op de A12, A4 of diverse hoofdwegen.

Ontspannen thuiskomen!

Auto

Woon je in Park070, dan zijn alle uitvalswegen dichtbij. Binnen 10 minuten zit je op de N44, A12 en A4. Handig als je werkt in Rotterdam, Delft of Leiden. Ook rijd je vanuit Voorburg zo de Haagse binnenstad binnen. 

Openbaar Vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Park070 uitstekend bereikbaar. Vanaf metrostation Voorburg ’t Loo of via de Haagse NS stations Mariahoeve en Laan van NOI loop je binnen enkele minuten via de gemeenschappelijke buitenruimtes naar je voordeur. Wil je een dagje de auto laten staan? Dan zit je zo met de trein of Randstadrail in Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden of Amsterdam.

Fietsen

Al fluitend fiets je van hartje Den Haag in nog geen 15 minuten door het groen naar huis. En in de zomer sta je binnen 30 minuten met je voeten in de zee. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?